Betere balans werk – prive

I.v.m. te weinig aanmeldingen voor 9 juni a.s. is de “Balans”-dag in overleg met de deelnemers verplaatst naar 9 september 2022.
Wil je meer weten over het programma “Betere balans werk – prive” stuur ons dan een e-mail. Na een (vrijblijvend) intakegesprek kun je bepalen of deze dag iets voor jou kan zijn.

De exacte locatie voor 9 september is nog niet bekend maar het zal in de omgeving van Zwolle zijn.

Behoefte aan een betere balans werk – prive?

Wil jij werken aan een betere balans? Houd dan deze website in de gaten!
Naast onze diepgaande individuele training (10-12 weken) organiseren wij voor geïnteresseerden een kort traject. Dit traject bestaat uit een individueel coachgesprek (online) + een geheel verzorgde dag met een kleine groep deelnemers.

Betere balans werk priveTijdens deze ene dag gaan we op zoek naar ontspanning en inspiratie. Er is ruimte voor dialoog en voor stilte maar ook voor beweging en creativiteit.

Door de individuele voorbereiding heb jij al helder gekregen waar jij je op wilt focussen om weer in balans te komen. Zo kun jij op deze dag gericht werken aan een betere balans werk – prive voor jou!

Boost

Dit korte traject geeft je een flinke boost en helpt je snel weer op de goede weg. In verbinding met jezelf en met de andere deelnemers kom je tot nieuwe inzichten. Je wordt je ook weer bewust van wat je zelf kunt doen om de balans te herstellen. Je kunt weer gaan ervaren wat een betere balans werk – prive met je doet en wat het voor jouw leven betekent!

Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek en bepaal hoe wij je kunnen helpen zodat jij jouw balans kunt verbeteren.

Neem contact op!

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod of heb je een vraag? Vul dan hieronder je gegevens in of stuur een email naar info@gb-ziektepreventie.nl met als onderwerp “Betere balans werk – prive”