De week van de werkstress 2022

Geplaatst op

14 tot 18 november 2022: de week van de werkstress 2022.

Waarom de week van de werkstress 2022?

Eigenlijk zou het elke week over werkplezier moeten gaan. En over gezondheid, ontspanning en persoonlijke effectiviteit.
De week van de werkstress is speciaal bedoeld om aandacht te geven aan werkstress. Met de bedoeling om het aan te pakken, minder stress en meer ontspanning en werkplezier te gaan ervaren.
Werkstress is beroepsziekte nummer 1. Meer dan één miljoen mensen ervaart stress op het werk en stressgerelateerde klachten. De week van de werkstress 2022 is dé gelegenheid om medewerkers bewust te maken van werkstress door dit bespreekbaar te maken. Het is ook het moment om medewerkers aan te moedigen aan de slag te gaan met het voorkomen van stress of het anders omgaan met stress.

Organisaties

Wat kunt u doen om uw medewerkers gezond en duurzaam inzetbaar te houden?
De week van de werkstress kan een mooie aanleiding zijn om werkplezier, bevlogenheid en gezondheid op de agenda te zetten.

Individuen

Je kunt je nu ook aanmelden voor de training “Anti stress en burn-out”. Deze training is ontwikkeld door Albert Sonnevelt voor TalentFirst en kun je gratis volgen met STAP-subsidie.
 AANMELDEN
Meld je nu aan voor deze training dan ontvang je meer informatie, ook over de STAP-subsidie en hoe je die kunt aanvragen.

Medewerkers kunnen in de week van de werkstress 2022 een gratis adviesgesprek plannen. Heb jij een vraag over stress, over het voorkomen of omgaan met stress? Meld je dan aan voor een gratis adviesgesprek.

Stuur me z.s.m. (voor 1 november 2022) jouw bericht.
De adviesgesprekken vinden in principe plaats in de week van de werkstress 2022 (14-18 november 2022).
Let op: ik heb een beperkt aantal mogelijkheden, vraag ook naar de voorwaarden.

Besluit je na ons gesprek een traject te volgen dan ontvang je 25% korting op de individuele online training “Minder stress, meer energie” of op een coachtraject.

Stuur een e-mail naar info@gb-ziektepreventie.nl
Onderwerp van je email is “week van de werkstress 2022 / gratis adviesgesprek”.
Je kunt ook bellen naar 06-36532662. Spreek dan een bericht en telefoonnummer in.

Of neem hier contact op voor gratis en vrijblijvend advies 

 

Terug naar het overzicht