Gezondheidscoach in Zwolle

Zoek je een ervaren gezondheidscoach in Zwolle? Of een gecertificeerde beroepscoach? Dan heb je haar gevonden!
Gretha Braakhekke is gecertificeerd beroeps- en gezondheidscoach in Zwolle en gespecialiseerd in gezondheidsgerelateerde zaken.
Ik ben eigenaar van Aandacht, praktijk voor levenskunst en van GB ziektepreventie:
Ik werk het liefst met mensen en organisaties die gezond willen blijven en zichzelf gezonde doelen stellen.
Mijn carrière ben ik begonnen als verpleegkundige en ben altijd bijzonder geïnteresseerd in het voorkomen van (gezondheids)problemen. Ik heb mij middels verschillende functies en opleidingen ontwikkeld tot beroepscoach, E-coach en psychosociaal therapeut. In 2010 startte ik mijn eigen bedrijf Aandacht, praktijk voor levenskunst en ben ik begonnen als gezondheidscoach in Zwolle. Ik werk graag met organisaties en met mensen aan gezonde doelen. Ik ben deskundig op het gebied van gedragsverandering. En je zult merken dat ik analytisch, flexibel en oplossingsgericht ben. Klanten waarderen mijn energie, mijn enthousiaste inzet en de resultaten van mijn aanpak.

Gretha:

Voor mij persoonlijk zit het leven vol met interessante ontmoetingen, mooie ervaringen en prikkelende kansen. Ik kan echt genieten van wat het leven mij te bieden heeft maar ik kom ook regelmatig uitdagingen tegen die me uitnodigen om even pas op de plaats te maken en aandacht te geven aan waar het echt om gaat.

Ik ben er van overtuigd dat ieder mens het nodig heeft om van tijd tot tijd stil te staan en werkelijk aandacht te hebben voor wat er speelt. Daarbij geloof ik dat iedereen het in zich heeft om te leren, te groeien en zich aan te passen aan veranderende situaties zoals de eigen gezondheid.

Ik ben in 1967 geboren in Pesse. Na de middelbare school verhuisde ik naar Zwolle. Ik heb verschillende functies in het ziekenhuis gehad zoals leidinggevende- en coördinerende functies.

Professioneel , coach in Zwolle

Ik ben als verpleegkundige begonnen in het Sophia ziekenhuis in Zwolle. Om beroepscoach en gezondheidscoach in Zwolle te worden heb ik door de jaren heen veel opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd zoals de post-HBO beroepsopleiding tot coach van de Alba-academie gevolgd. Deze opleiding kreeg in 2011 als 1e Nederlandse coachopleiding een Europese EQA Practitioner accreditatie. Hiermee heb ik een belangrijk keurmerk voor coaches behaald. En bij de Open Universiteit volg ik in mijn eigen tempo verschillende modules van de bacheloropleiding Psychologie. Ook heb ik de opleiding E-coaching van opleidingsinstituut de Baak afgerond en Loopbaan- en Talentcoach bij Hogeschool Windesheim. Coach in Zwolle

Daarnaast heb ik trainingen en cursussen gevolgd op gebied van teamcoaching, loopbaanbegeleiding, gedragsverandering, mindfulness, omgaan met pijn en onbegrepen klachten, begeleiding van mensen met een traumatische ervaring, rouw- en verliesverwerking, EMDR en creatieve counseling. Voor stressmetingen en ontspanningsoefeningen werk ik oa met hartcoherentietraining en progressieve relaxatietechnieken. Ik ben gecertificeerd HeartMath therapeut. Gecertificeerd DISC en Drijfveren specialist. En ik heb de licentie om te werken met “De Ladder” van Ben Tiggelaar.

Beroepsvereniging

Als beroepscoach en gezondheidscoach in Zwolle ben aangesloten bij beroepsvereniging VIV (Vereniging Integrale Vitaliteitskunde) en de NOBCO (Nederlandse orde voor Beroepscoaches)

Samenwerking

Ik heb in de afgelopen jaren met veel mensen en organisaties mogen samenwerken.

Ik werk samen met arbo dienstverlening BeauAvis , als coach in Zwolle
en ik ben verbonden aan Isala academie en aan Deltion-academie in Zwolle

Wil je meer weten?coach in Zwolle?
Stuur een e-mail naar info@gb-ziektepreventie.nl
Je kunt ook bellen naar 06-36532662. Spreek dan een bericht en telefoonnummer in.