Mijn loopbaanplan (kort traject)

Mijn loopbaanplan (kort traject)

Met dit traject krijg je in korte tijd veel nieuwe inzichten. Je krijgt en een helder beeld krijgen van je interesses, eigenschappen, voorkeursstijl, competenties en talenten. Je leert jezelf beter kennen en waarderen waardoor je passende stappen zet. Stappen die echt goed voor je zijn.

Het traject bestaat uit een DISC- analyse en 3 coachgesprekken. Het invullen van de analyse kost gemiddeld 15-20 minuten, de rapportage die je vervolgens ontvangt geeft je een schat aan informatie. Je bespreekt de rapportage en je vragen met je coach. Het is een zeer krachtige en effectieve manier om snel zicht te krijgen op jouw talenten, persoonlijke voorkeuren en kansen.

Aan het eind van het traject heb je antwoord op je vraag en een persoonlijk plan om de volgende stap te zetten.

De prijs van dit traject is € 540,00.
De gesprekken vinden online plaats. Heeft het jouw voorkeur om elkaar in levende lijve te ontmoeten dan kunnen we in Zwolle afspreken in het coachhuis (Kamperstraat 35a) of het park “Het Engelse Werk” (Het Engelse Werk 4).

Heb jij ook behoefte aan heldere inzichten en een concreet plan? Kies dan voor dit korte loopbaantraject.
Met de training “Mijn loopbaan (middellang traject)” gaan we meer de breedte en diepte in. Dit traject is zeer geschikt voor als je bent vastgelopen in je werk, niet weet wat je wilt, wie je bent of wat je kunt. Met het middellange traject krijg je weer grip op jouw loopbaan en zet je ook daadwerkelijk weer stappen in de door jou gewenste richting.

Wil je aan de slag met je loopbaan? Vertel ons je verhaal.
Stuur een e-mail naar info@gb-ziektepreventie.nl
Je kunt ook bellen naar 06-36532662. Spreek dan een bericht en telefoonnummer in.

Of neem hier contact op voor gratis en vrijblijvend advies