Gretha Braakhekke

Wie is Gretha Braakhekke?

Gretha Braakhekke is trainer/coach en eigenaar van GB ziektepreventie. Ze is haar carrière begonnen als verpleegkundige en altijd bijzonder geïnteresseerd geweest in preventie, eigenaarschap, leren en gedragsverandering. Gretha heeft zich middels verschillende functies en opleidingen ontwikkeld tot gecertificeerd beroepscoach, E-coach en psychosociaal therapeut. Ze werkte eerst in loondienst en in 2010 startte zij haar eigen bedrijf in Zwolle. coach in Zwolle, gezondheidscoach in Zwolle

Wat doet Gretha?

Zie hier een overzicht van haar diensten.
Gretha is breed opgeleid en getraind. Hierdoor kan zij veel verschillende methodes toepassen en de aanpak helemaal afstemmen op het doel en de wensen van de klant. U kunt hier verder lezen over haar loopbaan en klanten.

Ze onderscheidt zich van anderen door haar altijd sterke analyse, door de doeltreffende interventies en door het bieden van een duurzame oplossing. Gretha is deskundig op het gebied van gedragsverandering en heeft al veel mensen geholpen bij het bereiken van persoonlijke doelen. Ze traint en coacht leidinggevenden en medewerkers.

Gretha maakt leren, veranderen en ontwikkelen leuker en makkelijker. Kenmerkend voor haar onderscheidende aanpak:
  1. grondige analyse (een goed begin is het halve werk)
  2. creatieve en doelgerichte interventies (een schot in de roos)
  3. duurzame oplossingen (en ze leven nog lang en gelukkig)
Klanten waarderen haar daadkracht, positieve energie en humor, haar betrokkenheid en warme persoonlijkheid en het gemak in de omgang. Gretha staat met haar aanpak voor kwaliteit en integriteit.
Maak een afspraak om nader kennis te maken.
Stuur een e-mail naar info@gb-ziektepreventie.nl
U kunt ook bellen naar 06-36532662. Spreek dan een bericht en telefoonnummer in.
U kunt ook eerst meer lezen over Gretha en over samenwerken aan uw doelen.