Gretha Braakhekke

Wie is Gretha Braakhekke?

Gretha is eigenaar van GB ziektepreventie en van Aandacht, praktijk voor levenskunst. Ze is haar carrière begonnen als verpleegkundige en altijd bijzonder geïnteresseerd geweest in preventie, in eigenaarschap en in gedragsverandering. Gretha heeft zich middels verschillende functies en opleidingen ontwikkeld tot gecertificeerd beroepscoach, E-coach en psychosociaal therapeut. Eerst in loondienst en later, in 2010, startte zij haar eigen bedrijf in Zwolle.

Wat doet Gretha?

Gretha is breed opgeleid en getraind. Hierdoor kan zij veel verschillende methodes toepassen en de aanpak helemaal afstemmen op het doel en de wensen van de klant.
Gretha werkt met leidinggevenden, individuele medewerkers en met teams aan de ontwikkelbehoefte, het versterken van leiderschap, gedragsverandering, eigenaarschap en vitaliteit. Zie hier een beknopt overzicht van haar diensten.
Ook adviseert zij organisaties bij vraagstukken op gebied van ziekteverzuimpreventie, aanpak ziekteverzuim, plan van aanpak re-integratie of met het maken van een plan van aanpak duurzame inzetbaarheid.

Ze onderscheidt zich van anderen door haar altijd sterke analyse, door de doeltreffende interventies en door het bieden van een duurzame  totaaloplossing. Gretha is deskundig op het gebied van gedragsverandering en heeft al veel leidinggevenden gecoacht in het bereiken van persoonlijke doelen: effectiever leidinggeven.

Haar aanpak

Gretha maakt leren, veranderen en ontwikkelen leuker en makkelijker. Kenmerkend voor haar onderscheidende aanpak:

  1. grondige analyse (een goed begin is het halve werk)
  2. creatieve en doelgerichte interventies (een schot in de roos)
  3. duurzame oplossingen (en ze leven nog lang en gelukkig)
Klanten waarderen haar daadkracht, positieve energie en humor, haar betrokken en warme persoonlijkheid en het gemak in de omgang.
Gretha staat met haar aanpak voor kwaliteit en integriteit.
Wilt u meer weten dan kunt hieronder verder lezen. Maar u kunt ook meteen een afspraak maken voor een nadere kennismaking.
Stuur uw e-mail naar info@gb-ziektepreventie.nl
Maar u kunt ook bellen naar 06-36532662. Spreek dan uw bericht en telefoonnummer in.

Gretha Braakhekke (persoonlijk)

Ik ben geboren in 1967 in Pesse. De belangrijkste rollen in mijn privéleven zijn: moeder, echtgenote, vriendin en zus.
Voor mij persoonlijk zit het leven vol met interessante ontmoetingen, mooie ervaringen en prikkelende kansen. Ik kan echt genieten van wat het leven mij te bieden heeft maar ik kom ook regelmatig uitdagingen tegen die me uitnodigen om even pas op de plaats te maken en aandacht te geven aan waar het hier echt om gaat.

In mijn vrije tijd sport ik graag, ik wandel veel, speel piano, hou van schilderen en van lezen. Ik kan heel goed alleen zijn maar ik ben ook heel graag in het gezelschap van mijn gezin, vriendinnen, familie of collega’s. , coach in Zwolle

Gretha Braakhekke (professioneel)

Ik ben als verpleegkundige begonnen in het Sophia ziekenhuis in Zwolle. Om beroepscoach en gezondheidscoach in Zwolle te worden heb ik door de jaren heen veel opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd zoals de post-HBO beroepsopleiding tot coach van de Alba-academie gevolgd. Deze opleiding kreeg in 2011 als 1e Nederlandse coachopleiding een Europese EQA Practitioner accreditatie. Hiermee heb ik een belangrijk keurmerk voor coaches behaald. Ik heb de basismodule Positieve Gezondheid afgerond, en bij de Open Universiteit verschillende modules van de bacheloropleiding Psychologie. Ook heb ik de opleiding E-coaching bij opleidingsinstituut de Baak afgerond. Coach in Zwolle
Daarnaast heb ik trainingen en cursussen gevolgd op gebied van teamcoaching, leiderschap, loopbaanbegeleiding, gedragsverandering, mindfulness, omgaan met pijn en onbegrepen klachten, begeleiding van mensen met een traumatische ervaring, rouw- en verliesverwerking, EMDR en creatieve counseling.

Voor stressmetingen en ontspanningsoefeningen werk ik oa met hartcoherentietraining en progressieve relaxatietechnieken. Ik ben gecertificeerd HeartMath therapeut. En ik heb de licentie om te werken met “De Ladder” van Ben Tiggelaar.

Overtuiging

Ik ben er van overtuigd dat ieder mens het nodig heeft om van tijd tot tijd stil te staan en werkelijk aandacht te hebben voor wat er speelt. Mensen hebben vaak heel veel mogelijkheden (in zich) om zich aan veranderende situaties aan te passen. Ik help om deze mogelijkheden te vinden en ze effectief te gebruiken. Ik geloof dat iedereen het in zich heeft om te leren en te groeien en zich aan te passen. Door mijn persoonlijkheid en mijn aanpak zorg ik voor een veilige, respectvolle omgeving ook al kan het leertraject soms best confronterend zijn.
Zoals een van mijn klanten ooit zei: zonder wrijving geen glans.

Beroepsverenigingen

Als beroepscoach, E-coach en gezondheidscoach in Zwolle ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde voor Beroepscoaches) en de beroepsvereniging VIV (Vereniging Integrale Vitaliteitkunde).

Samenwerking

Ik heb in de afgelopen jaren met veel mensen en organisaties mogen samenwerken, van visievorming tot uitvoeren van beleid. Van individuele coaching, leiderschapstrainingen tot teamcoaching. Coach in Zwolle

Ik werk samen met arbo dienstverlening BeauAvis , als coach in Zwolle

en ik ben verbonden aan Isala academie en aan Deltion-academie in Zwolle

En naast betaalde werkzaamheden zoek ik elk jaar een project om mij vrijwillig voor in te zetten (zoals voor het vrouwenplatform Zwolle) en/of bestuursfuncties (ZPZZ en VIV).

Wilt u meer weten over samenwerken met Gretha Braakhekke, lees dan verder: Samenwerken aan gezondheidOf laat uw gegevens hieronder achter, dan neem ik snel contact met u op.