Mijn loopbaanplan

Voor heldere inzichten, eigen loopbaankeuzes en doelgerichte stappen.

Wil jij jouw eigen plan trekken om je loopbaan vorm te geven? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij een persoonlijk loopbaanplan kunt maken en aan de slag kunt.

Waarom een loopbaanplan opstellen?

Je kunt verschillende redenen hebben om een loopbaanplan te maken. Misschien wil je graag iets anders of misschien moet je iets anders. Passen de huidige werkzaamheden of je talenten niet meer bij je situatie. Of misschien wil je je verder ontwikkelen. Maar het kan ook zijn dat je baan binnenkort vervalt of dat je op de één of andere manier vastloopt in je werk. Een loopbaanplan is dan zeker een goed idee.

Want wil je stappen gaan zetten en succesvol werken aan je carrière dan is het hebben van een goed loopbaanplan heel belangrijk. Zonder een duidelijk en realistisch plan is het lastig om de juiste richting te geven aan je loopbaan en effectief te zijn in je aanpak.

Met een passend loopbaanplan heb jij de regie in handen en ben je niet meer overgeleverd aan de omstandigheden of aan toeval. Als jij weet waar je naartoe wilt maak je bewuste loopbaankeuzes en zet je de juiste stappen op weg naar jouw doel. De kans wordt dan heel groot dat je op de plek terecht komt die je voor ogen hebt.

mijn loopbaanplan

Wil jij ook jouw route uitstippelen, jouw plan maken en aan de slag?
Wij bieden verschillende trajecten om je hierin te ondersteunen.

  1. Mijn loopbaanplan (kort traject). Dit traject is gericht op het krijgen van meer inzicht in wie jij bent, wat jij doet of wat je wilt. Het eindresultaat van dit traject is een loopbaanplan.
  2. Mijn loopbaan (middellang traject). Dit traject gaat verder dan het korte traject. Je maakt niet alleen een loopbaanplan maar je gaat er ook mee aan de slag. Je wordt je bewust van wat je precies wilt en komt in beweging. Terwijl je oefent in jouw situatie kun je rekenen op onze begeleiding. Op weg naar je carrière doel.
  3. Mijn levensloopbaan. Dit traject is gericht op loopbaan én op levensloop. Op levensfasen en -thema’s. Op jouw leven, de zin  en de betekenis ervan voor jou. Dit traject is zeer geschikt voor mensen met levens- en loopbaanwensen.

Wil je graag weten welk traject geschikt is voor jou?

Stuur een e-mail naar info@gb-ziektepreventie.nl
Je kunt ook bellen naar 06-36532662. Spreek dan een bericht en telefoonnummer in.

Of neem hier contact op voor gratis en vrijblijvend advies 

De gesprekken vinden i.p. online plaats. Heeft het jouw voorkeur om elkaar in levende lijve te ontmoeten dan kunnen we in Zwolle afspreken in het coachhuis (Kamperstraat 35a) of het park “Het Engelse Werk” (Het Engelse Werk 4). Wil je op jouw locatie afspreken of bijvoorbeeld een combinatie van online, live en ‘on the job’ dan maak ik graag een offerte op maat.