Training effectiever leidinggeven

Verbindend, mensgericht, daadkrachtig en succesvol leidinggeven.

Voor wie is deze training

Je geeft leiding en ervaart dat het soms best een uitdaging is om alle ballen in de lucht te houden en alles helemaal en voor iedereen goed te doen. Je vindt het lastig om impopulaire maatregelen te nemen, ingrijpende veranderingen door te voeren of met weerstand om te gaan. Om al jouw medewerkers te inspireren, te motiveren of te activeren. Je hebt veel taken en verantwoordelijkheden en je voelt elke dag de druk hiervan. Maar je wilt graag ontspannen leidinggeven, goed voor je medewerkers zorgen en ondertussen doortastend en succesvol zijn.
Herken je dit? Dan is deze training heel geschikt voor jou.

Heb je al het een en ander geprobeerd om verandering tot stand te brengen? Bijvoorbeeld een management programma gedaan of een masterclass? Boeken gelezen over leiderschap? Waarschijnlijk heb je gemerkt dat het je vooral kennis en inzicht heeft gegeven maar dat er in de praktijk nog weinig is veranderd.

Kennis, inzicht en bewustwording is niet genoeg. Uiteindelijk gaat het om je gedrag. Een echte verandering ontstaat pas als je in je eigen praktijk ander gedrag laat zien. Met de training ‘effectiever leidinggeven’ leer je hoe jij een ontspannen, gewaardeerde en verbindende leider kunt zijn door in jouw eigen praktijk te oefenen.

Effectiever leidinggeven

 1. Zelfvertrouwen en regie nemen
 2. In verbinding met anderen
 3. Kwetsbaar en oprecht
 4. Duidelijk en doelgericht communiceren
 5. Bewust keuzes maken en grenzen aangeven
 6. Goed voor jezelf zorgen

Unieke methode

Deze training is uiterst effectief door een combinatie van mijn interactieve e-learning, persoonlijke gesprekken en leren in de praktijk.
Lees hier wat mijn aanpak zo uniek maakt.
Door deze aanpak krijg je onmisbaar diepgaand inzicht, overzicht van jouw mogelijkheden en concrete handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

De training ‘effectiever leidinggeven’ bestaat uit 3 fases

 1. Analyse: je gaat op onderzoek uit. Wat is de situatie, wie ben jij, wat zijn jouw kwaliteiten, je waarden en wat maakt dat je doet wat je doet? Je ontdekt jouw persoonlijke oplossing.
 2. Plan van aanpak: je formuleert je plan en de concrete stappen die je wilt gaan zetten.
 3. Oefenen-reflecteren-bijstellen: je gaat aan de slag met je plan. In de praktijk leer je omgaan met alle voorkomende situaties. Je gaat ervaren hoe en wat voor jou werkt.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 1. Jouw persoonlijke waarden, normen en overtuigingen
 2. Jouw kennis, vaardigheden en kwaliteiten
 3. Zelfvertrouwen en zelfbeeld
 4. Motivatie, ambitie, inspiratie en doel
 5. Mensgerichte communicatie
 6. Gewoontes en gedrag
 7. Plan van aanpak
 8. Aan de slag!

Blended Learning

Deze training is een ideale mix van enerzijds online leeractiviteiten zoals de interactieve e-learning en online gesprekken en anderzijds gebruiken we voorbeelden uit jouw dagelijkse praktijk om op te reflecteren en nieuwe activiteiten om te oefenen en te leren.
Je leert jouw eigen stijl zelfverzekerd en succesvol in te zetten.

Ja! Ik wil ontspannen, mensgericht en succesvol leidinggeven. 

Of stuur een e-mail naar info@gb-ziektepreventie.nl
Je kunt ook bellen naar 06-36532662.