Coach voor medewerkers

Zoekt u een coach voor uw medewerkers?
Of bent u zelf op zoek naar een coach en vraagt u zich af hoe vind ik een goede coach?  Hoe vind ik een goede coach?

Hoe vind ik een goede coach?

Individuele coaching is een proces en een intensieve samenwerking tussen twee personen. Belangrijkste is dat er een goede klik is en vertrouwen. In het kennismakingsgesprek moet de klik er eigenlijk al zijn, en ook een gevoel van veiligheid. Verder verdiept u zich in de kennis en kunde van de coach. Vertel ook wat u verwacht van de coach en stel uw vragen. Zo kunt u een goede afweging maken en een goede coach vinden voor uw vraag of doelstelling.
U vindt een goede coach door kennis te maken, uw vragen te stellen en bij uw gevoel te blijven.

Coaching is er voor iedereen die in een situatie terecht is gekomen waar hij even wat hulp kan gebruiken. Hulp van iemand die zonder te oordelen maar met veel kennis, kunde en ervaring meekijkt en een stukje meeloopt. In een veilige omgeving kunt u alles delen wat u wilt en door ruimte te krijgen, oprechte aandacht en verdiepende vragen vindt u de nodige vertraging om tot inzichten te komen.

Coach voor medewerkers

Hoe werkt coaching? Ik luister goed en stel vragen om u en uw situatie beter te leren kennen en ik vraag door. U krijgt opdrachten en oefeningen en wordt uitgenodigd te reflecteren op uw eigen ervaringen. Ik geef u feedback of merk op wat mij opvalt. Hierdoor krijgt u nieuwe gezichtspunten aangereikt en kijkt u weer anders naar uw eigen situatie. Door dit proces ziet u uw kansen en mogelijkheden.

Ik ben een sparringpartner en een spiegel, zodat u uw verhaal kunt delen, nieuwe inzichten krijgt en een volgende stap in de persoonlijke ontwikkeling kunt zetten. Uw doel, vraag of ontwikkelbehoefte staat altijd centraal. Hoe vind ik een goede coach?

Hier kunt u meer lezen over mij: Gretha Braakhekke.

Aanpak

De start van het traject is een brede en grondige analyse van de situatie en van de wensen die u heeft.
Vervolgens maken we een plan van aanpak met uw doelen, de gewenste resultaten en de wijze waarop wij hier aan gaan werken.
Daarna kunt u aan de slag en oefenen in de dagelijkse praktijk.
Soms is het nodig om uw werkgever hierbij te betrekken. Maar dit zal altijd in overleg met u gebeuren.

Heeft u interesse in individuele coaching of zoekt u een coach voor uw medewerkers?
Stuur een e-mail naar info@gb-ziektepreventie.nl
Je kunt ook bellen naar 06-36532662. Spreek dan een bericht en telefoonnummer in.

Of neem hier contact op voor gratis en vrijblijvend advies 

Hoe vind ik een goede coach