Reviews

We horen graag je mening!

Tijdens een traject horen wij graag jouw ervaring met onze dienstverlening zodat wij ervoor kunnen zorgen dat onze dienstverlening perfect blijft aansluiten op je wensen. Jouw mening en ervaring nemen wij serieus en zullen we gebruiken om te reflecteren, evalueren en om onze dienstverlening in de toekomst te kunnen verbeteren. Wanneer je een review schrijft ga je een stapje verder. Een review is een beschrijving van de ervaring die je met ons hebt gehad en die je ook graag met anderen wilt delen.

Het schrijven van een review, daar help je dus ook anderen mee!
1.Reviews kunnen potentiële klanten helpen bij het maken van een afweging om al dan niet een dienst af te nemen.
2.Reviews zijn waardevol voor het imago van GB-ziektepreventie
3.Rieviews verbeteren de vindbaarheid van GB-ziektepreventie op Google.

Hieronder kun je een mening, aanbevelingen of opmerkingen van klanten lezen over Gretha Braakhekke.
De volledige reviews zijn terug te vinden op LinkedIn, Facebook, coachingvoormij.nl of Google.
Wil je ook graag anderen helpen dan kun je een aanbeveling of recensie schrijven

Op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/gretha-braakhekke/  en ga naar aanbeveling
Op Facebook: https://www.facebook.com/verzuimpreventie/  en ga naar recensies
Op Coachingvoormij: /https://www.coachingvoormij.nl/coach_praktijk/gretha-braakhekke-steenbergen-burnoutcoach-lifecoach-gezondheidscoach-onlinecoach-zwolle
Op Google: GB ziektepreventie

of laat hieronder een review achter.

Alvast heel hartelijk bedankt!

Contact
reCAPTCHA

 
 

B. de Groot (via website)
Zorgcoördinator

Wij hebben een zeer positieve ervaring met Gretha. Veel zorg voor de mensen en aandacht voor een goede analyse, daarna waren we snel bij de kern van de oplossing voor ons. Gretha is betrouwbaar, gaat makkelijk om met verschillende mensen en is goed met weerstand in een groep!


P. Vliets (via website)
HR medewerker bouwbedrijf

Gretha heeft ons geadviseerd en geholpen bij het aanpakken van ons verzuimbeleid. Zeer prettig samengewerkt. Aanrader!


S. Oude Nijhuis (via Facebook)

Geweldig!


A. vd Werf (gehele reactie op LinkedIn)
coach

Gretha geeft oprechte aandacht. Dat maakte, dat deze dag ook helemaal aanvoelde als mijn dag. Als ik nu mijn kunstwerk bekijk, krijg ik weer het gevoel wat ik tijdens de dag had, zalig! Als professional ben ik ook anders gaan kijken naar de manier waarop ik mijn klanten begeleid. Ik kan vooral bij mensen die moeilijk bij hun gevoel komen, nu ook nog een extra manier van begeleiding inzetten!


F. de Weerd (via website)
afdelingshoofd

Gretha heeft ons op een (haar eigen) originele en professionele wijze geadviseerd bij het ontwikkelen van interventies t.a.v. verzuimpreventie en geholpen met het implementeren binnen 2 teams. Ze is analytisch sterk waardoor de pijnpunten snel op tafel kwamen te liggen. Ze is zorgvuldig in haar communicatie en sluit goed aan bij de behoefte waardoor het proces zeer prettig is verlopen.


A. v Poppel (gehele reactie op LinkedIn)
coach

Gretha, heb ik leren kennen als iemand die zorgvuldig en met aandacht zaken aanpakt. Dit was vooral merkbaar in een stuk mooie voorbereiding zodat je als cursist in een bepaalde ‘mood’ raakte door het pakketje informatie wat je kreeg opgestuurd. Ze neemt uitgebreid de tijd om bewustwording op gang te krijgen bij de deelnemers waar échte aandacht toe leidt.


D. Kruiper (gehele reactie op LinkedIn)
Leerkracht

Gretha zorgt voor een positieve en professionele sfeer om in te werken. Ze straalt rust uit en is oprecht geïnteresseerd. 


R. Zinken (gehele reactie op LinkedIn)

Gretha is oprecht geïnteresseerd in wat iemand beweegt. Door te spiegelen, vragen te stellen en stiltes te laten vallen komt ze samen met de ander tot de kern waar het op dat moment om gaat.


J. de Wildt (gehele reactie op LinkedIn)
fysiotherapeut

Gretha heb ik leren kennen als een rustige en vaardige coach. Het gebruik van creatieve technieken zorgt ervoor dat je goed bij je gevoel kan komen. Op een duidelijke en heldere manier helpt Gretha je vanuit dat gevoel gerichte doelen te stellen waar je mee aan de slag kunt.
De workshop heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren en zal deze aanraden bij mensen die op een creatieve, maar zeker heldere manier hun doelen willen bereiken.


S. van Bottenburg (gehele reactie op LinkedIn)
coach

Gretha kwam op mij over als een gedreven professional, met kennis van zaken en liefde voor haar vak.
Zij inspireerde en maakt
 nieuwsgierig naar meer.


H. Kuik (gehele reactie op LinkedIn)

Ik heb Gretha als inspirerend, rustgevend en verrassend ervaren. Gretha creëert een ontspannen sfeer. Door haar warme persoonlijkheid en ruime ervaring kan ze zich goed inleven in de persoon.


B. Steenbergen (gehele reactie op LinkedIn)

Een heel bijzondere, verrassende en ongewone manier om een bewust AANDACHT te schenken aan je échte drijfveren. Gretha is een goede coach. Ze maakt je bewust van de mogelijkheden zonder interventies en zorgt ervoor dat je je keuzes maakt en verbeeld.


R. Buijs (gehele reactie op LinkedIn)

Ik was verbaasd over de methode waar Gretha schijnbaar al veel ervaring mee heeft. Gretha heeft zich meesterlijk afzijdig gehouden en niet gestuurd waardoor mijn beleving volledig de mijne kon blijven. Ik ben erg onder de indruk van haar en wil ze bij jullie graag introduceren.