Teamdag idee

Ben je op zoek naar een mooi programma voor een teamdag? Voor een passend teamdag idee ben je bij ons aan het goede adres.
We hebben veel ideeën als het gaat om de vorm of activiteit. Wat wij nog veel belangrijker vinden is dat ons idee over de inhoud van jouw teamdag helemaal aansluit bij het doel van de teamdag. Wij kunnen de dag geheel naar wens samenstellen. Lees hier meer over onze aanpak: teamdag organiseren.

Teamdag idee

Er zijn veel keuzemogelijkheden om een teamdag vorm te geven. Wordt het brainstormen, een interactieve lezing, een creatieve workshop, een sportieve activiteit, een spannende onderneming of…? Er zijn genoeg ideeën.
De keuze voor de vorm is afhankelijk van het doel van de dag.
Ligt de nadruk op elkaar beter leren kennen, of op het maken van een teamplan of is er een onderliggend probleem om mee aan de slag te gaan? Voor elk doel zijn er meerdere mogelijkheden. Laten we onderzoeken wat het best passend is voor het team nu.

Wij kiezen in elk geval graag voor een interactieve werkvorm waaraan alle teamleden actief mee kunnen doen. Een werkvorm waarbij het geleerde meteen geoefend kan worden waardoor het leereffect wordt vergroot. We richten ons hierbij zowel op persoonlijke ontwikkeling als op teamleren. Dit zal bijdragen aan het slagen van de dag en het lange termijn effect van de teamdag.

teamdag idee

We kiezen graag voor een werkvorm die het ‘out of the box-denken’ stimuleert, maar ook de creativiteit en de samenwerking.

En een teamdag mag leuk zijn maar mag ook prikkelend en uitdagend zijn. Het mag ervoor zorgen dat iedereen aangezet wordt en meedoet. Maar ook dat er echt contact met elkaar wordt gemaakt, dat er goed geluisterd wordt naar elkaar en dat men wil leren van elkaar.

Heb je zelf al een teamdag idee, laat het ons dan weten.
Wij kunnen je verder helpen: een effectieve interventie kiezen.
Natuurlijk kunnen wij ook
de hele teamdag organiseren en begeleiden. Net wat je wilt.

 

Ben je op zoek naar een passend teamdag idee?
Stuur een e-mail naar info@gb-ziektepreventie.nl
Je kunt ook bellen naar 06-36532662. Spreek dan een bericht en telefoonnummer in.

Of neem hier contact op voor gratis en vrijblijvend advies