Samenwerken aan gezondheid

GB-ziektepreventie werkt graag met jou samen, wil je met ons samenwerken aan gezondheid?
Wij denken met je mee over preventie van ziekte en uitval. Wij coachen en trainen jouw leidinggevenden in andere, betere gesprekvoering en om effectiever leiding te kunnen geven. We begeleiden medewerkers met een ontwikkelbehoefte.

GB-ziektepreventie is een kleine, vooruitstrevende dienstverlener op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, werk en gezondheid.

Met wie ga je samenwerken aan gezondheid?

Mijn naam is Gretha Braakhekke en ik ben initiatiefnemer en eigenaar van GB-ziektepreventie.
Ik geloof in samenwerking, zeker als het gaat over werk en gezondheid.
Integriteit en kwaliteit, dat is waar je op kunt rekenen.
Ik zal er alles aan doen om van onze samenwerking een succes te maken.
Ontwikkelen, leren en veranderen hoeft niet moeilijk te zijn en kan ook heel leuk zijn!

Je hebt aan mij een creatieve, enthousiaste en professionele coach en samenwerkingspartner. Altijd in voor een goed gesprek. Je zult merken dat ik goed kan luisteren, aansluiten en analyseren. Ik ben enthousiast en gedreven om ook voor jouw situatie de beste oplossing te vinden. Omdat geen vraag gelijk is krijg je geen standaardoplossing maar echt maatwerk. Hier kun je meer lezen over mijn unieke aanpak en over Gretha Braakhekke.

Continuïteit en korte lijnen

Ik werk ook graag samen met andere professionals. Ik kan expertise inhuren of met anderen samenwerken aan jouw vraag, maar de lijnen blijven altijd kort en je houdt één vast aanspreekpunt.
En in geval van nood is altijd een andere coach beschikbaar. Zo kunnen wij optimaal samenwerken aan de gezondheid van jou, jouw  medewerkers en de organisatie.

Face-to-face of online begeleiding?

Al geruime tijd begeleid ik mijn klanten geheel of deels online. Afhankelijk van de behoefte, noodzaak en de mogelijkheden.
Online begeleiding scheelt veel tijd en kosten. En het kan in principe altijd en overal.
Online begeleiding kent nog veel meer voordelen. Hier meer over de voordelen van online begeleiding.

Ik ben regulier opgeleid als beroepscoach, loopbaan- en talentcoach en daarnaast ook als E-coach. Opgeleid en getraind om online begeleidingstrajecten te verzorgen. Want online begeleiding vraagt nu eenmaal andere vaardigheden. Online begeleiding kan worden ingezet bij persoonlijke ontwikkeling en re-integratie. Maar ook ten aanzien van preventie kunnen we prima online samenwerken. Geheel schriftelijk, of in combinatie met telefonisch of face-to-face contact. Ik pas mij aan. Wat heeft jouw voorkeur?

Subsidie

Misschien kun je gebruikmaken van een subsidieregeling.
De overheid stimuleert interventies die leiden tot verbetering van de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.
Wil je weten of er op dit moment subsidiemogelijkheden zijn? Stuur me dan een bericht of raadpleeg de website van de overheid of van de branchevereniging.

Tarieven

GB-ziektepreventie hanteert altijd duidelijke tarieven. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Hier kun je meer lezen over onze tarieven.
Het rekeningnummer is: IBAN NL46 KNAB 0257 1075 68
Het btw-id nummer is: NL001411094B49

Disclaimer, cookies en privacy

GB-ziektepreventie besteedt continu aandacht en zorg aan de informatie op de website. Ook stellen wij alles in het werk om de privacy te beschermen. Dit is ons beleid.

Algemene Voorwaarden

Je kunt hier onze algemene voorwaarden lezen.

Wil je met ons samenwerken aan gezondheid?
Stuur een e-mail naar info@gb-ziektepreventie.nl
Je kunt ook bellen naar 06-36532662. Spreek dan een bericht en telefoonnummer in.

Of neem hier contact op voor gratis en vrijblijvend advies 

 

“Wij geloven in de (veer)kracht van mensen en van teams. Wij zijn er van overtuigd dat kennis, inzicht, bewustwording en verandering van gedrag de gezondheid duurzaam zal verbeteren. Niet alleen van een individuele medewerker, maar van het hele team. Zelfs van een hele organisatie. Wij zorgen er voor dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. En dat langer, gezonder en met plezier doorwerken wél goed haalbaar wordt!”