Verzuim en verloop de BAAS

Geplaatst op

“Ik ben verzuim en verloop de BAAS”. Dat is het thema van de bijeenkomst op 29 februari 2024.

Ben jij leidinggevende, manager, teamleider of afdelingshoofd? Wil je in het nieuwe jaar handen en voeten geven aan goed werkgeverschap? En nu echt het verzuim en verloop in jouw team structureel verminderen? Met ons gespreksmodel “BAAS” leid je elk gesprek naar het gewenste resultaat.

Wil jij leren hoe je altijd precies het juiste kunt zeggen en doen? Hoe je het gedrag van medewerkers kunt beïnvloeden? Hoe je ervoor zorgt dat medewerkers niets liever willen dan onder jouw leiding werken?


Kom dan op donderdagmiddag 29 februari 2024 naar deze interactieve bijeenkomst voor leidinggevenden.

Tijdens deze middag werken we van probleem naar oplossing

en leer je wat jij kunt doen om

▶️ medewerkers te boeien en te behouden

▶️  verzuim structureel te verminderen

▶️ gedrag van medewerkers te beïnvloeden

Deze middag gaan we aan de slag met communicatie. Met behulp van het model en stappenplan BAAS (Begrijpen, Aansluiten, Aansturen, Samenwerken) leer je jouw gesprekken met medewerkers goed te beginnen, op te bouwen en af te ronden. Jij en je medewerkers merken direct het verschil! Je leert verschillende mogelijkheden en krijgt concrete handvatten om elk gesprek naar wens te laten verlopen..

Wat vind jij, is het de hoogste tijd voor verandering? De verzuimcijfers liegen er i.i.g. niet om, de verzuimkosten gaan door het dak en de arbeidsmarktsituatie verbetert nauwelijks. En het vertrek van medewerkers, daar word je ook niet blij van. Dit kost je ook ontzettend veel geld, tijd en energie.

Maar het allerbelangrijkste: jij en je medewerkers verdienen beter!
Jij kunt ervoor zorgen dat het fantastisch wordt om samen te werken. Dat jouw medewerkers niets liever willen dan dat, omdat een dag niet gewerkt een gemiste kans is om er weer onderdeel van te mogen zijn.

Jij kunt ervoor zorgen dat jullie contact open en eerlijk is, dat je medewerkers met plezier hun verantwoordelijkheden oppakken en elke dag blij en energiek naar het werk komen. Dat zou een jou veel opleveren toch?

Meld je dan nu snel aan.
Voor 7 tientjes heb je een leuke en leerzame middag, krijg je verrassende inzichten, ontdek je belangrijke nieuwe kansen en maak je een concreet plan waar jij direct de volgende dag mee aan de slag kunt gaan.

En gebruik je onze gesprekskalender al? Deze superhandige tool helpt je gesprekken met medewerkers te plannen en overzicht te houden zodat jij niks en niemand meer vergeet. Je ontvangt de gesprekskalender 2024 gratis bij aanmelding voor deze bijeenkomst.

AANMELDEN BIJEENKOMST 29 februari 2024

Datum: 29 februari 2024
Tijd: vanaf 13.30 uur inloop. Programma van 14.00 uur – 17.00 uur
Locatie: ByHanz, Hanzeplein 11-27 in Zwolle (op loopafstand van het NS station)
Kosten: € 70,00

Voel jij meer voor persoonlijke begeleiding? Samen aan de slag om jouw unieke situatie snel te verbeteren?
Plan dan nu jouw gratis adviesgesprek: individueel adviesgesprek

Terug naar het overzicht