NL leert door

Geplaatst op

NL leert door, doe je mee?

Het ontwikkeladvies in het kader van de regeling ‘NL leert door’ is een ontwikkeltraject voor mensen van 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd. En omdat dit ontwikkeltraject nu gratis is (met dank aan de subsidie van de overheid) zijn er op dit moment heel veel mensen die wel met hun persoonlijke en/of loopbaanontwikkeling bezig willen gaan. Soms vanuit noodzaak door bijvoorbeeld de veranderende arbeidsmarkt of veranderende gezondheid, soms puur vanuit persoonlijke interesse. Het is ontzettend fijn dat de overheid het nu voor zo veel mensen financieel mogelijk maakt om met persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan.

Er is alleen 1 maar…
Er zijn ook mensen die vooral afkomen op het concept “gratis” en niet per se op het concept “persoonlijk ontwikkelen”.
In dat geval moet ik je waarschuwen: het traject is weliswaar gratis als je aan de voorwaarden van het traject voldoet, maar het is niet vrijblijvend.

Wat wordt er vanuit de overheid verwacht

De overheid heeft verschillende voorwaarden gesteld aan dit traject. Zo moeten er verschillende terreinen worden onderzocht en in kaart gebracht: je huidige situatie, je persoonlijke profiel en je toekomstverwachting. Ook een arbeidsmarktscan en uiteindelijk een individueel ontwikkelplan zijn verplichte onderdelen vanuit de overheid. Om het jou gemakkelijk te maken heb ik een complete online training ontwikkeld. Alle verplichte onderdelen doorloop je stap voor stap. En daarnaast biedt deze training je voldoende informatie, oefening en inspiratie om er een bijzonder waardevol traject van te maken. Daarnaast plannen we in dezelfde periode 4 coachgesprekken in, dus geen zorgen, we gaan er samen iets moois van maken!

NL leert door, jij ook?

NL leert door, wil jij dat ook? Je bent van harte welkom om het traject bij mij te volgen.
KLIK HIER
en plan jouw intakegesprek.

Waardevol

Vertel me wie je bent, wat je situatie is en wat je zoekt. Dan sluit ik me bij je aan en gaan we binnenkort samen op onderzoek uit.
Kies je voor mijn aanpak dan wil je echt stappen zetten en wil je ook investeren in jezelf. Je bent bereid om er gedurende 6 weken een aantal uren per week je tijd en energie in te steken. Je leert door mijn aanpak veel over jezelf en je krijgt inzicht in je situatie, in je toekomstidealen, ontwikkelmogelijkheden en loopbaankansen. Aan het eind van ons traject heb je helder wat je wilt gaan doen. Je hebt een persoonlijk ontwikkelplan gemaakt en je ontvangt mijn advies over hoe je jouw plan het beste kunt gaan aanpakken.

Welkom

‘NL leert door’ is dus ontzettend de moeite waard!
Je kunt ook hieronder jouw gegevens achterlaten.
Neem in elk geval vóór 1 december 2020 contact met me op om mee te doen en ook jouw kansen te vergroten.

 

Terug naar het overzicht