De week van de loopbaan 2023

Geplaatst op

18 tot en met 22 september: de week van de loopbaan 2023.

Waarom de week van de loopbaan 2023

De week van de loopbaan is een initiatief van de NOLOC en is bedoeld om aandacht te vragen voor en te geven aan het belang van een leven lang leren en ontwikkelen. Voor werkenden, werkzoekenden en organisaties.

Organisaties

Leren en ontwikkelen is in veel gevallen het antwoord op actuele vraagstukken. Herkent u in uw organisatie de volgende vragen: Hoe behoud ik mijn medewerkers voor de organisatie? Wat heeft mijn medewerker nodig om zijn talenten en kwaliteiten goed te benutten? Hoe zorgen we er voor dat medewerkers gezond en duurzaam inzetbaar blijven?
De week van de loopbaan kan een mooie aanleiding zijn om strategische personeelsplanning, persoonlijke- en loopbaanontwikkeling op de agenda te zetten.

Individuen

Medewerkers en werkzoekenden kunnen in de week van de loopbaan een gratis adviesgesprek plannen. Heb jij een vraag over jouw loopbaan of over de stappen die je wilt zetten? Weet je niet wat je wilt? Wil je aan de slag met jouw talenten en kwaliteiten maar weet je niet hoe? Of gewoon graag weten wat een loopbaancoach voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis adviesgesprek.

Ben jij of ken jij iemand die graag gebruik wil maken van dit aanbod, stuur me dan z.s.m. jouw bericht.
De adviesgesprekken kunnen plaatsvinden in de week van de loopbaan 2023 (18-22 september 2023). Maar omdat er vorige jaren veel belangstelling was heb ik dit jaar ook een aantal mogelijkheden in juli en augustus. Meld je snel aan want vol=vol.

Besluit je na het gratis adviesgesprek een traject te volgen dan ontvang je 15% korting op een individueel online loopbaantraject of een coachtraject.
Je kunt je ook aanmelden voor een training van TalentFirst. Door mijn samenwerking met TalentFirst kan ik je begeleiden bij heel veel trainingen, bijvoorbeeld wanneer je:

Wanneer je je nu voor één van deze trainingen van TalentFirst aanmeldt dan ontvang je in het kader van de week van de loopbaan 2023 ook nog eens een extra coachgesprek bij jouw training! Dat maakt dat wij samen meer tijd hebben zodat jij jouw doelen nog makkelijker kunt behalen. Het is dan wel belangrijk dat je de juiste link gebruikt voor je aanmelding!

Ik stuur je na het adviesgesprek de juiste link! Dan weet je zeker dat je de juiste training hebt gekozen, onder de afgesproken condities en met mijn (extra) begeleiding daarbij.

Stuur een e-mail naar info@gb-ziektepreventie.nl
Onderwerp van je email is “week van de loopbaan 2023 / gratis adviesgesprek”.
Je kunt ook bellen naar 06-36532662. Spreek dan een bericht en telefoonnummer in.

Of neem hier contact op voor gratis en vrijblijvend advies 

 

Terug naar het overzicht