De week van de werkstress 2023

Geplaatst op

13 tot 17 november: de week van de werkstress 2023.

Waarom de week van de werkstress 2023?

Eigenlijk zou het elke week over werkplezier moeten gaan. En over gezondheid, ontspanning en persoonlijke effectiviteit.
De week van de werkstress is speciaal bedoeld om aandacht te geven aan werkstress. Met de bedoeling om het aan te pakken, minder stress en meer ontspanning en werkplezier te gaan ervaren.
Werkstress is beroepsziekte nummer 1. Meer dan één miljoen mensen ervaart stress op het werk en stressgerelateerde klachten. De week van de werkstress 2023 is dé gelegenheid om medewerkers bewust te maken van werkstress door dit bespreekbaar te maken. Het is ook het moment om medewerkers aan te moedigen aan de slag te gaan met het voorkomen van stress of het anders omgaan met stress.

Organisaties

Wat kunt u doen om uw medewerkers gezond en duurzaam inzetbaar te houden?
De week van de werkstress kan een mooie aanleiding zijn om werkplezier, bevlogenheid en gezondheid op de agenda te zetten.

Individuen

Wil jij in het kader van de week van de werkstress 2023 een gratis adviesgesprek? Je bent van harte welkom!.
Ik heb hiervoor in de maanden september, oktober en november 2023 een aantal plaatsen beschikbaar. Heb jij een vraag over jouw talenten, jouw energiebalans, over werkplezier of over het voorkomen of omgaan met stress? Meld je dan nu aan.

Besluit je na ons gesprek een traject te volgen dan ontvang je 15% korting op de individuele online training “Minder stress, meer energie” of op een coachtraject.

Je kunt je ook aanmelden voor een training van TalentFirst. Door mijn samenwerking met TalentFirst kan ik je begeleiden bij heel veel trainingen, bijvoorbeeld wanneer je:

Wanneer je je nu voor één van deze trainingen van TalentFirst aanmeldt dan ontvang je in het kader van de week van de werkstress 2023 ook nog eens een extra coachgesprek bij jouw training! Dat maakt dat wij samen meer tijd hebben zodat jij jouw doelen nog makkelijker kunt behalen. Het is dan wel belangrijk dat je de juiste link gebruikt voor je aanmelding!

Ik stuur je na het adviesgesprek de juiste link! Dan weet je zeker dat je de juiste training hebt gekozen, onder de afgesproken condities en met mijn (extra) begeleiding daarbij.

Stuur een e-mail naar info@gb-ziektepreventie.nl
Onderwerp van je email is “week van de werkstress 2023 / gratis adviesgesprek”.
Je kunt ook bellen naar 06-36532662. Spreek dan een bericht en telefoonnummer in.

Of neem hier contact op voor gratis en vrijblijvend advies 

 

Terug naar het overzicht